• Geen motor zonder Rotor!

    Dit is de slogan waarmee wij ons al sinds jaar en dag op de markt profileren.

    Vanuit onze locatie in Eibergen, werken we met een hechte en toegewijde groep mensen, die door goede samenwerking wil voorzien in de behoeftes van onze klanten. Het gaat hier niet alleen om het op tijd de deur uit krijgen van orders, maar om het zijn van een betrouwbare partner in alle opzichten.

    Hoge kwaliteit, stiptheid en korte levertijden

    Configureer uw motor
    

Rotor  produceert standaard en speciaal elektromotoren tot 8000 kW, laag-, midden- en hoogspanning, voor industrie, scheepvaart en offshore toepassingen.   Meer informatie

Rotor past een ruim scala aan bewezen concepten toe. Rotor onderscheidt zich door deze concepten in combinatie met innovatieve oplossingen te gebruiken om u van dienst te zijn. 


 Meer informatie

Rotor staat voor u klaar! Met onze 24 service kunt u dag en nacht op onze ondersteuning rekenen. Samen met onze servicepartners, kunnen wij ook in geval van nood, altijd snel en kostengunstig de meest efficiënte oplossing bieden.

 Meer informatie

Direct naar

 Industrie motoren
 Marine motors
 Cranes & Offshore motors
 Atex GAS motoren
 Atex STOF motorenOnze klanten over ons

"Rotor is de enige leverancier met een 99% score voor het tijdig leveren van de goederen over de afgelopen drie jaar"

"Andere motor aanbieders stelden motoren voor welke twee types groter waren en niet pasten op onze machine. Met de hoge vermogensdichtheid en de kennis van het Rotor engineeringsteam, hebben we een motor ontwikkeld, die wel op onze bestaande machine past, tegen de hoge temperatuur kan en de prestaties kan leveren die we nodig hebben in een complexe belastingscyclus"

"De motor van Rotor was al geleverd en geinstalleerd terwijl de concurrentie nog niet had gereageerd op onze aanvraag"

"Altijd op tijd en de juiste motor. In onze markt hebben we geen ruimte voor vertraging of additionele uitdagingen. Daarom kiezen wij voor Rotor!"